HELAL AKREDİTASYON
SERTİFİKASI

Helal Uygunluk Değerlendirme Kuruluşu
olarak faaliyet gösteren

Shaanxi Shang Pin Yuan Halal Food & Restaurant 
Management Co. Ltd. (SSPY)

Adres : No.15, Xi Hua Men Street, Lian Hu District, Xi'an, Çin Halk Cumhuriyeti

2:2019 Standardı çerçevesinde ekte gösterilen
kapsamlar için akredite edilmiştir.

Helal Akreditasyon Numarası

2025-070

Helal Akreditasyon Kapsamı

Ekte belirtilmiştir

İlk Helal Akreditasyon Tarihi

11.04.2025

Expiry Date

15.02.2027

Bu sertifika; 2:2019 Standardına, ulusal mevzuata ve Helal Akreditasyon Kurumu kurallarına
uyulduğu takdirde akredite olunan kapsam için belirtilen süreye kadar geçerlidir.


HELAL AKREDİTASYON KAPSAMI

Grup Kategori Alt Kategori Dahil Olan Faaliyetler
Gıda ve yem işleme C Gıda Üretimi CI Helal kesim & dayanıksız (çabuk bozulabilen) hayvansal ürünlerin işlenmesi Jelatin: Kanatlı Hayvan, Büyükbaş, Küçükbaş Hayvan, Balık Kaynaklı
CIV Dayanıklı ürünlerin işlenmesi • Tahıl ve Tahıl Ürünleri:
o Hafif Fırıncılık Ürünleri,
o Unlu Mamuller
o Makarna, Erişte vb.
o Un
• Kahve ve Kahve Ürünleri
• Çay, Bitki Çayları ve bunların
Harmanları
• Bisküvi Çeşitleri, Kurabiyeler ve
Atıştırmalıklar (ileri işleme tabi tutulmuş kuruyemişler dahil)
• Çorba ve Kuru Hazır Yiyecekler
• Bebek ve Çocuk Gıdaları
• Baharatlar, Çeşni Malzemeleri, Soslar
• Konserve Gıdalar
• İşlenmiş Yağlı Tohumlar
• Gıdada Kullanılan Tuz
Biyokimyasal K (Biyo) Kimyasalların üretimi K (Biyo) Kimyasalların üretimi • Gıda katkı maddelerinin üretimi
• İşlem yardımcılarının üretimi
• Vitamin üretimi
• Mineral üretimi
• Biyokültür üretimi
• Aroma vericilerin üretimi
• Enzimlerin üretimi
dahil olmak üzere biyokimyasallar


ENGLISH VERSION

HALAL ACCREDITATION
CERTIFICATE

Halal Conformity Assessment Body

Shaanxi Shang Pin Yuan Halal Food & Restaurant 
Management Co. Ltd. (SSPY)

Address: No.15, Xi Hua Men Street, Lian Hu District, Xi'an, China

Accredited in accordance with the OIC/SMIIC 2:2019
Standard for the attached scope.

Halal Accreditation Number

2025-070

Halal Accreditation Scope

Shown in annex

Initial Halal Accreditation Date

11.04.2025

Expiry Date

11.04.2030

This certificate is valid with the halal accreditation scope until the expiry date, as long as the laboratory fully
complies with the OIC/SMIIC 2:2019 Standard, national legislation and Halal Accreditation Agency rules.


HALAL ACCREDITATION SCOPE

Cluster Category Sub-category Included Activities
Food and feed Processing C Food Manufacturing CI Halal slaughtering & processing of perishable animal products Gelatin: Poultry, Bovine, Ovine, Fish originated
CIV Processing of ambient stable products • Cereal Products:
○ Fine Bakery Products
○ Bakery Products
○ Pasta, Noodle etc.
○ Flour
• Coffee and Coffee Products
• Tea, Herbal Teas and Blends
• Biscuit Types, Cocoa and Cocoa Products, Cookies and Snacks (including further processed nuts)
• Starch, Sugar and Confectionery Products, Honey Products
• Soup and Dried Ready-to-Eat Meals
• Infant Formula, Baby and Child Food
• Spices, Seasonings, Sauces
• Canned Foods
• Oilseeds
• Food Grade Salt
Biochemical K (Bio) Production of Chemicals K (Bio) Production of Chemicals Biochemicals including:
• Production of food additives
• Production of processing aids
• Vitamin production
• Mineral production
• Bio-culture production
• Production of flavourings
• Production of enzymes