Adres : 4362 16th Ave SW Cedar Rapids, Iowa 5240, ABD
OIC/SMIIC 2:2019 Standardı çerçevesinde ekte gösterilen kapsamlar için
akredite edilmiştir.
Helal Akreditasyon Numarası
2025-074
Helal Akreditasyon Kapsamı
Ekte belirtilmiştir
İlk Helal Akreditasyon Tarihi
08.09.2025
Helal Akreditasyon Bitiş Tarihi
08.09.2030
Bu sertifika; OIC/SMIIC 2:2019 Standardına, ulusal mevzuata ve Helal Akreditasyon Kurumu kurallarına
uyulduğu takdirde akredite olunan kapsam için belirtilen süreye kadar geçerlidir.
| Grup | Kategori | Alt Kategori | Dahil Olan Faaliyetler | ||
|---|---|---|---|---|---|
| Gıda ve yem işleme | C | Gıda Üretimi | CIV | Dayanıklı ürünlerin işlenmesi | • Baharatlar, Çeşni Malzemeleri, Soslar • Konserve Gıdalar • İşlenmiş Yağlı Tohumlar • Gıdada Kullanılan Tuz • İçme Suyu |
| Biyokimyasal | K | (Biyo) Kimyasalların üretimi | K | (Biyo) Kimyasalların üretimi | • Gıda katkı maddelerinin üretimi • İşlem yardımcılarının üretimi • Vitamin üretimi • Mineral üretimi • Biyokültür üretimi • Aroma vericilerin üretimi • Enzimlerin üretimi dahil olmak üzere biyokimyasallar |
Address: 4362 16th Ave SW Cedar Rapids, Iowa 5240, ABD
Accredited in accordance with the OIC/SMIIC 2:2019 Standard for the
attached scope.
Halal Accreditation Number
2025-074
Halal Accreditation Scope
Shown in annex
Initial Halal Accreditation Date
08.09.2025
Expiry Date
08.09.2030
This certificate is valid with the halal accreditation scope until the expiry date,
as long as the halal conformity assessment body
complies with the OIC/SMIIC 2:2019 Standard, national legislation and Halal Accreditation Agency rules.
| Cluster | Category | Sub-category | Included Actıvıtıes | ||
|---|---|---|---|---|---|
| Food and feed Processing | C | Food Manufacturing | CIV | Processing of ambient stable products | • Spices, Seasonings, Sauces • Canned Foods • Oil Seeds • Food Grade Salt • Driking water |
| Biochemical | K | (Bio) Production of Chemicals | K | (Bio) Production of Chemicals | Biochemicals including: • Production of food additives • Production of processing aids • Vitamin production • Mineral production • Bio-culture production • Production of flavourings • Production of enzymes |