Adres : Lokman Hekim Üniversitesi Söğütözü Mah. 2179 Cad. No:6 Çankaya/ANKARA/TÜRKİYE
OIC/SMIIC 2:2019 Standardı çerçevesinde ekte gösterilen kapsamlar için
akredite edilmiştir.
Helal Akreditasyon Numarası
2024-055
Helal Akreditasyon Kapsamı
Ekte belirtilmiştir
İlk Helal Akreditasyon Tarihi
14.05.2024
Revizyon Tarihi
10.10.2025
Helal Akreditasyon Bitiş Tarihi
14.05.2029
Bu sertifika; OIC/SMIIC 2:2019 Standardına, ulusal mevzuata ve Helal Akreditasyon Kurumu kurallarına
uyulduğu takdirde akredite olunan kapsam için belirtilen süreye kadar geçerlidir.
| Grup | Kategori | Alt Kategori | Dahil Olan Faaliyetler | ||
|---|---|---|---|---|---|
| Gıda ve yem işleme | C | Gıda Üretimi | CII | Dayanıksız (çabuk bozulabilen) bitkisel ürünlerin işlenmesi | Meyveleri, sebzeleri, tahılları, sert kabuklu meyveleri, taze meyve sularını, kuru/kurutulmuş ürünleri ve baklagili içeren bitkisel ürünlerin üretimi, işlenmesi ve paketlenmesi |
| CIV | Dayanıklı ürünlerin işlenmesi | Tahıl ve Tahıl Ürünleri: o Hafif Fırıncılık Ürünleri, o Unlu Mamuller o Makarna, Erişte vb. o Un • Kahve ve Kahve Ürünleri • Çay, Bitki Çayları ve bunların harmanları • Gıdada Kullanılan Tuz • İçme Suyu • Nişasta, Şeker ve Şekerleme Mamulleri, Bal Mamulleri • Çorba ve Kuru Hazır Yiyecekler • Bebek ve Çocuk Gıdaları • Baharatlar, Çeşni Malzemeleri, Soslar • Konserve Gıdalar • İşlenmiş Yağlı Tohumlar |
|||
Address: Lokman Hekim Üniversitesi Söğütözü Mah. 2179 Cad. No:6 Çankaya/ANKARA/TÜRKİYE
Accredited in accordance with the OIC/SMIIC 2:2019 Standard for the
attached scope.
Halal Accreditation Number
2024-055
Halal Accreditation Scope
Shown in annex
Initial Halal Accreditation Date
14.05.2024
Revision Date
10.10.2025
Expiry Date
14.05.2029
This certificate is valid with the halal accreditation scope until the expiry date,
as long as the halal conformity assessment body
complies with the OIC/SMIIC 2:2019 Standard, national legislation and Halal Accreditation Agency rules.
| Cluster | Category | Sub-category | Included Activities | ||
|---|---|---|---|---|---|
| Food and feed Processing | C | Food Manufacturing | CII | Processing of perishable plant products | Production, processing and packaging of plant products including fruits, vegetables, grains, nuts, fresh fruit juices, dried products and pulses |
| CIV | Processing of ambient stable products | • Cereal Products: o Fine Bakery Products, o Bakery Products o Pasta, Noodle etc. o Flour • Coffee and Coffee Products • Tea, Herbal Teas, and Blends • Food Grade Salt • Drinking Water • Starch, Sugar and Confectionery Products, Honey Products • Soup and Dried Ready-to-Eat Meals • Infant Formula, Baby and Child Food • Spices, Seasonings, Sauces • Canned Foods • Oil Seeds |
|||