Adres : Kervangeçmez Sok. Tomurcuk Apt. No:14 D:7 Mecidiyeköy-Şişli/İSTANBUL
OIC/SMIIC 2:2019 Standardı çerçevesinde ekte gösterilen kapsamlar için
akredite edilmiştir.
Helal Akreditasyon Numarası
2025-072
Helal Akreditasyon Kapsamı
Ekte belirtilmiştir
İlk Helal Akreditasyon Tarihi
18.07.2025
Helal Akreditasyon Bitiş Tarihi
18.07.2030
Bu sertifika; OIC/SMIIC 2:2019 standardına, ulusal mevzuata ve Helal Akreditasyon Kurumu kurallarına
uyulduğu takdirde akredite olunan kapsam için belirtilen süreye kadar geçerlidir.
Grup | Kategori | Alt Kategori | Dahil Olan Faaliyetler | ||
---|---|---|---|---|---|
Gıda ve yem işleme | C | Gıda Üretimi | CI | Helal kesim & dayanıksız (çabuk bozulabilen) hayvansal ürünlerin işlenmesi | • Helal kesim
(Kesme ve paketlemeyi de içermek üzere büyükbaş ve küçükbaş hayvanlardan elde edilen çiğ et [mezbaha]) ve Büyükbaş ve küçükbaş hayvanlardan elde edilen taze, soğutulmuş, dondurulmuş, derin dondurulmuş et • Kanatlı Hayvan, Büyükbaş, Küçükbaş Hayvan için İşlenmiş/Isıl İşlem Görmüş Et Ürünleri (ambalajlamayı da içeren Yumurta Ürünleri dahil) ve ambalajlamayı da içeren balık ve balık ürünleri (havyar, sushi vb. ürünler) • Ambalajlamayı da içeren Süt ve Süt Ürünleri: taze ve uzun ömürlü ürünler |
CIII | Dayanıksız (çabuk bozulabilen) hayvansal ve bitkisel ürünlerin işlenmesi (Et esaslı gıda, karışık ürünler) | Yemeye hazır yemekleri içeren hayvansal ve bitkisel ürünlerin karışımından oluşan ürünler: pizza, lazanya, sandviç, mantı vb. | |||
CIV | Dayanıklı ürünlerin işlenmesi | •Takviye Edici Gıdalar (biyokimyasal kategorisinde değerlendirilmeyenler) • Bitkisel Kökenli Katı ve Sıvı Yağlar • Meşrubat: Alkolsüz İçecekler (sirke dahil) • Tahıl ve Tahıl Ürünleri: o Hafif Fırıncılık Ürünleri, o Unlu Mamuller o Makarna, Erişte vb. o Un • Kahve ve Kahve Ürünleri • Çay, Bitki Çayları ve bunların harmanları • Gıdada Kullanılan Tuz • İçme Suyu |
Address: Address : Kervangeçmez Sok. Tomurcuk Apt. No:14 D:7 Mecidiyeköy-Şişli/İSTANBUL
Accredited in accordance with the OIC/SMIIC 2:2019 Standard for the
attached scope.
Halal Accreditation Number
2025-072
Halal Accreditation Scope
Shown in annex
Initial Halal Accreditation Date
18.07.2025
Expiry Date
18.07.2030
This certificate is valid with the accreditation scope until the expiry date, as long as the halal conformity
assessment body fully complies with the OIC/SMIIC 2:2019 Standard,
national legislation and Halal Accreditation Agency rules.
Cluster | Category | Sub-category | Included Actıvıtıes | ||
---|---|---|---|---|---|
Food and feed Processing | C | Food Manufacturing | CI | Halal slaughtering & processing of perishable animal products | • Halal slaughtering (Raw meat from bovine and ovine [slaughterhouse], including cutting and packaging) and fresh, chilled, frozen, deep-frozen meat from bovine and ovine • Processed/Heat-Treated Meat Products for Poultry, Bovine, Ovine, egg products including packaging, and fish and fish products including packaging (products such as caviar, sushi, etc.) • Milk and Dairy Products, including packaging: fresh and ambient stable products |
CIII | Processing of perishable animal and plant products (Mixed products) | Production of mixed animal and plant products including ready to-eat meals, pizza, lasagna, sandwich, dumplings etc. | |||
CIV | Processing of ambient stable products | • Food Supplements (those not classified as biochemicals) ▪ Plant-Based Fats and Oils ▪ Soft Drinks: Non-Alcoholic Beverages (including vinegar) ▪ Cereal Products: o Fine Bakery Products, o Bakery Products o Pasta, Noodle etc. o Flour ▪ Coffee and Coffee Products ▪ Tea, Herbal Teas, and Blends ▪ Food Grade Salt ▪ Drinking Water |